torsdag

Seger

(taget från AHK:s hemsida)
Premiärseger för Damlaget

Damlaget kunde med vissa problem bortabesegra Sporttjejerna med 23-20 (10-12) på onsdagskvällen.
- Det var godkänt men inte mer. Med mer oflyt så kunde vi förlorat mot ett lag som vi vanligtvis slår med sju-åtta mål, säger damlagstränare Torbjörn Johansson.

Det var framförallt hemmalagets röriga anfallsspel som ställde till det för Alingsåsdamerna. När gästerna trodde att de löst försvarsarbetet fortsatte Sporttjejerna att trampa och fick på så sätt många mål som kunde undivikits.
Alingsås var i ledningen första gången vid ställningen 18-17, med sju minuter kvar att spela. Gästerna kunde sedan dra ifrån under de sista minuterna och segra 23-20.

- Deras målvakt var bra och vi fick inte skyttet att stämma i den första halvleken. Istället försökte vi springa igenom deras defensiva försvar, vilket inte var rätt taktik. I halvlek gjorde vi en del förändringar som till slut ledde till seger, säger Torbjörn Johansson som ger extra plus till mittsexan Camilla Sundén och kantspelaren Sandra Preissler.

Målskyttar Alingsås: Camilla Sundén 6, Sandra Preissler 5, Lina Svensson 5 (1), Caroline Gedda 4, Isabelle Carlsson 2, Elin Wikström

Inga kommentarer:

Följ bloggen med bloglovin.com

Follow camilla alexandra

Bloggarkiv