torsdag

Mölndal

(taget från AHK:s hemsida)
Ny seger för damlaget

Damlaget vann på onsdagskvällen hemmapremiären mot Mölndal med säkra siffror. 26-17, efter 16-12 i paus.
Enligt hemmatränare Torbjörn Johansson en välspelad match där Alingsåsdamerna fick motståndet dit de ville, även om en offensivt försvar störde under en kortare period.

- När vi väl löste det så backade de ganska snabbt ner igen. Bakåt fick vi träff på dem hela matchen och vi gav dem aldrig chansen till ett ordnat anfallsspel, säger "Lurken"

Bäst i hemmalaget var målvakten Klara Forsberg som motade 60% av Mölndalsskotten, samt Camilla Sundén och Lina Svensson som tillsammans svarade för 15 av målen.

Alingsås - Mölndal 26 - 17 (16 - 12)

Målskyttar Alingsås: Camilla Sundén 8, Lina Svensson 7 (2), Elin Vikström 5, Anna Zedén 3, Sandra Preissler, Emma Eliasson, Caroline Gedda.